Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
1.68 stuk(s)
Lente-ui
1 cm
Verse gember
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Let jij op je zoutinname? Spoel de noedels dan voor gebruik goed af in een vergiet en/of laat de ketjap achterwege. Die kun je altijd na het serveren nog naar smaak toevoegen.