Pangasius is een vis afkomstig uit Zuidoost-Azië. Qua smaak en textuur is het vergelijkbaar met kabeljauw en schelvis, en het is een geweldige bron van omega-3-vetzuren en eiwitten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
100 gram
Spitskool en broccoli
(Kan bevatten Selderij)
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat Vis)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
100 ml
Kokend water
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden.