Eet je graag seizoensgroenten? Dan zit je met bietjes altijd goed. Ze worden het hele jaar door lokaal gekweekt en zitten vol kalium en foliumzuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
125 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat Mosterd)
20 gram
Slamix met erwtenscheuten
(Kan bevatten Selderij)
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je liever meer doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat de peer niet aan de pan blijft kleven.