Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Verse pappardelle
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
130 gram
Vismelange: zalm, kabeljauw en koolvis
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse dille & bieslook
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: De vis mag nog glazig zijn vanbinnen. Houd je hier niet van? Verhit het geheel nog 2 - 3 minuten langer.