Victoriabaars met Italiaanse groentemix
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Victoriabaars met Italiaanse groentemix

Victoriabaars met Italiaanse groentemix

À la tapenade de tomates et aux fusilli complets

Een snelle en gezonde maaltijd met voorgesneden groenten. Op smaak gebracht met een tapenade gemaakt van tomaten. De Victoriabaarsfilet heeft het Naturland-certificaat. Dit is een project voor duurzame en ambachtelijke visserij in Bukoba in Tanzania.

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen:
Gluten
Sulfiet
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

90 gram

Fusilli

(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Italiaanse groentemix

(Kan bevatten Selderij)

20 gram

Tomatentapenade

(Bevat Sulfiet Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Victoriabaarsfilet

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2891 kJ
Energie (kcal)691 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd5.1 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers11.3 g
Vezels10 g
Eiwitten36 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Koekenpan

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli en kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Snijd of pers ondertussen de knoflook fijn.

Bak de groenten
2

Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de Italiaanse groentemix, tomatentapenade, zwarte balsamicoazijn en 2 el kookvocht per persoon toe aan de wok of hapjespan met deksel en bak, afgedekt, 8 minuten op middellaag vuur. Schep tussendoor regelmatig om.

Bak de victoriabaarsfilet
3

Verhit ondertussen de overige olijfolie in een koekenpan en bak de victoriabaarsfilet 3 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en bak nog 1 - 2 minuten op de andere kant.

Voeg vervolgens de fusilli toe aan de wok of hapjespan met deksel
4

Voeg vervolgens de fusilli toe aan de wok of hapjespan met deksel, verhit nog 1 minuut op hoog vuur en breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de victoriabaarsfilet
5

Verdeel het gerecht over de borden en serveer met de victoriabaarsfilet.