Nước chấm is een algemene naam voor Vietnamese dipsauzen. Deze beroemde versie speelt met de smaken zoet, zuur, zout en pikant.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
¼ stuk(s)
Limoen
10 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Gemberpuree
20 gram
Veldsla
½ stuk(s)
Mango
1 el
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
180 ml
Kokend water
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Wittewijnazijn
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: In de deze stap voeg je rauwe ui toe aan de salade. Houd je hier niet van? Bak de ui dan in de volgende stap mee met het gehakt.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!