Volkoren ricottapannenkoekjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozensaus

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

100 gram

Spelt-pannenkoekenmix

(Bevat Gluten Kan bevatten Noten)

160 gram

Ricotta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Suiker

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2050 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels6 g
Eiwitten22 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Plet de helft van de frambozen met een vork. Meng de geplette frambozen in een kom met met 1/2 tl suiker per persoon en roer de hele frambozen er voorzichtig door.

2

Klop in een andere kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer de helft van de melk erdoor en spatel er 50 g volkoren pannenkoekenmix per persoon door. Meng vervolgens met de overige melk en de ricotta.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel het frambozenmengsel erover.