Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Frambozen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
100 gram
Spelt-pannenkoekenmix
(Bevat Gluten Kan bevatten Noten)
160 gram
Ricotta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4 el
Suiker
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Plet de helft van de frambozen met een vork. Meng de geplette frambozen in een kom met met 1/2 tl suiker per persoon en roer de hele frambozen er voorzichtig door.
Klop in een andere kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer de helft van de melk erdoor en spatel er 50 g volkoren pannenkoekenmix per persoon door. Meng vervolgens met de overige melk en de ricotta.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.
Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel het frambozenmengsel erover.