De zalm is op ambachtelijke wijze warm gerookt en draagt daarnaast het ASC-keurmerk - smaak en duurzaamheid gegarandeerd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
250 gram
Witte asperges
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat Vis)
50 gram
Beurre blanc
(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose), Selderij, Tarwe)
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Witte asperges groeien onder de grond en zijn daarom kleurloos. Zowel groene als witte asperges bevatten foliumzuur. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en draagt daardoor bij aan een hoger energieniveau.
Tip: Voeg de eieren voorzichtig toe zodat ze niet breken. Je kunt de eieren ook in een aparte pot koken.
Tip: De kooktijd hangt af van de dikte van de asperges. Om te controleren of ze gaar zijn, kun je met een vorkje in het kopje van de asperge prikken. Wanneer je hier geen weerstand meer voelt zijn ze gaar.