Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

met rucola, veldsla en komkommer

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Bruine tortilla

80 gram

Avocadodip

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Kipfiletreepjes met grillkruiden

90 gram

Rucola en veldsla

Zelf toevoegen

1 tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)529 kcal
Energie (kJ)2213 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers3 g
Vezels2.5 g
Eiwitten36 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.