Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas

Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas

met guacamole, komkommer en mangoketchup

Een topper in je box: mangoketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.

Allergenen:
Tarwe
Sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

30 gram

Mangoketchup

(Bevat Sulfiet)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

100 gram

Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden

25 gram

Witte kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Avocadodip

Zelf toevoegen

1 el

Honing [of plantaardig alternatief]

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)695 kcal
Energie (kJ)2907 kJ
Vetten32.1 g
waarvan verzadigd6.3 g
Koolhydraten63.2 g
waarvan suikers20.6 g
Vezels4.8 g
Eiwitten35.2 g
Zout3 g

Benodigdheden

Wok of hapjespan
Wok of hapjespan
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

Kalkoen bakken
1
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok of sauteerpan op middelhoog vuur.
  • Bak de kalkoen 6 - 8 minuten, of tot hij gaar is.
  • Voeg de laatste minuut 1 el honing per persoon toe en meng goed door.
Groenten snijden
2
  • Snijd ondertussen de komkommer doormidden en vervolgens in staafjes van 5 cm lang.
  • Verkruimel de witte kaas boven een kleine kom.
  • Meng de mangoketchup in een tweede kleine kom met 1 el water per persoon.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

Tortilla's opwarmen
3
  • Verhit een pan zonder olie op hoog vuur.
  • Bak de tortilla's 15 seconden per kant (zie Tip).

Tip: Wil je de tortilla's warm houden? Leg ze dan na het bakken op een bord en dek af met een schone afwasdoek.

Serveren
4
  • Besmeer de tortilla's met de avocadodip. 
  • Verdeel de sla, komkommerstaafjes en kalkoen over de tortilla's.
  • Besprenkel met de mangoketchup. Garneer met de witte kaas en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Rol de tortilla's op tot een wrap.