Het geheim van perfect gegrilde halloumi is timing - bak de halloumi vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Halloumi
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
40 gram
Cranberrychutney
3 stuk(s)
Bruine tortilla
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.
Tip: Er komt vaak eerst wat vocht uit de halloumi, dit verdampt vanzelf en daarna zal de kaas knapperig worden.