Tempeh is een eiwitrijke, gefermenteerde sojabonencake met een nootachtige, stevige textuur. Het zit niet alleen boordevol probiotica en voedingsstoffen, maar het absorbeert ook goed marinades, waardoor het ideaal is voor wokgerechten, salades en grillen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Tempehblokjes
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
½ head
Botersla
40 gram
Avocadodip
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
¾ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
naar smaak
Plantaardige margarine
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in op te warmen, maar je kunt er ook voor kiezen om hiervoor de microgolf te gebruiken.
Gezondheidstip: Dit recept is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang de mayonaise dan door yoghurt.