Wist je dat zalm, net als een flamingo, roze is door wat hij eet? De kleur komt van een pigment dat ze opnemen uit bijvoorbeeld garnalen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Sjalot
3 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Spinazie
5 gram
Verse dille & bieslook
¼ stuk(s)
Citroen
20 gram
Roomkaas
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Zalmfilet
½ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola en veldsla
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1.25 ml
[Plantaardige] melk
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
¾ el
Witte balsamicoazijn
Tip: Wist je dat veel mensen te weinig vitamine D binnenkrijgen? Deze vitamine versterkt het immuunsysteem en is nodig voor de opname van calcium. Vette vis, zoals zalm, makreel, haring en sardine, zit er vol mee.