Labne is een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt en heeft zijn naam te danken aan het Arabische woord voor yoghurt: laban.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
1 blik(ken)
Kikkererwten
⅔ zakje(s)
Ras el hanout
2.5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Citroen
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
40 gram
Labne
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
Tip: Dit gerecht bevat veel belangrijke voedingsstoffen. De spinazie en labne zijn rijk aan calcium, in de kikkererwten en zoete aardappel zit veel ijzer en de rode puntpaprika zorgt voor veel vitamine E en C.
Tip: Dit recept bevat meer dan 50% van de ADH vezels. Deze vezels zitten voornamelijk in de kikkererwten, maar ook in de zoete aardappel en de rest van de groenten.