Receptontwikkelaar Chiara: "Een van mijn favoriete groenten om mee te koken in de winter is zuurkool! Door de fermentatie krijgt het namelijk veel smaak. Om het zure van de zuurkool voor iedereen toegankelijk te maken, heb ik er in dit recept voor gekozen om het te combineren met zoetere elementen zoals appel, bruine suiker en onze aardbei-balsamicosaus."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Zuurkool
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
25 ml
Aardbeiensaus
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 el
[Plantaardige] boter
1
[Plantaardige] melk
2 tl
Mosterd
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de steak naar smaak langer of korter, afhankelijk van hoe rood je hem wilt hebben.