Menu voor apr 27 - mei 03
Mexicaanse gebakken tartaar
Geserveerd met zelfgemaakte friet en bonensalade
Quinoa met gemarineerde feta
met gepofte cherrytomaten en courgette
Kipgehaktballetjes in Thaise tomatensaus
Met rijst en spinazieQUICK & EASY
Verse ravioli met ricotta en spinazie
In spinazie-tomatensaus20 minCaloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Curry met kippendij en couscous
Gegarneerd met frisse yoghurt, munt en amandelenPremium
Zelfgemaakte kip cordon bleu
Geserveerd met regenboogaardappelen en salade met honing-mosterdmayonaiseKapsalon met kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjesShakshuka met geitenkaas
Met krulpeterselie en een speltbaguetteQUICK & EASY
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus
Turks streetfood in je eigen keuken25 minEet mij eerst • Familie
Pompoen-pindasoep
Geserveerd met wit platbrood en een eiVegetarische lasagne met spinazie
Met zelfgemaakte roomsaus45 minVeggie • Eet mij eerst
Premium
Ragù van gekonfijte eend
Met linguine en frisse rucolasaladeRomige parelcouscous met heekfilet
Met witlof en prei