Luchtige ontbijtrepen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luchtige ontbijtrepen

Luchtige ontbijtrepen

Met amandelmeel en banaan

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
Noten
Gluten
Lupine
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 tl

Gemalen kaneel

50 gram

Amandelmeel

(Bevat Noten)

50 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

40 gram

Rozijnen

(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

snufje

Zout

1 tl

Bakpoeder

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1946 kJ
Energie (kcal)465 kcal
Vetten18 g
waarvan verzadigd2.3 g
Koolhydraten62 g
waarvan suikers36.2 g
Vezels8 g
Eiwitten13 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Mengkom
Handmixer
8x8" Baking Dish
Bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak met een vork de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en de kaneel toe en mix 1 minuut.

2

Voeg vervolgens het amandelmeel, de havermout, de rozijnen en het zout toe en mix tot alles goed gemengd is.

3

Giet het beslag in een cakevorm met bakpapier en bak 30-35 minuten in de oven of tot de cake mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of de cake gaar is. Als de satéprikker er droog uitkomt is hij klaar.

4

Snijd de cake in repen en serveer.