De varkenshaasstukjes marineer je zelf met bulgogisaus, ketjap en zonnebloemolie - hoe langer je de marinade laat staan, hoe groter de smaaksensatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Varkenshaasstukjes
200 gram
Oosterse wokmix
(Bevat Soja Kan bevatten Selderij)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1.5 el
Zonnebloemolie
⅕ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.