Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Falafel
(Kan bevatten Haver, Mosterd, Soja, Tarwe, Gerst, Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat Sesamzaad)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten Selderij)
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat Tarwe)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven om later de pita in te verwarmen. Je kunt ook een broodrooster gebruiken.
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de aubergine.