De combinatie van yoghurt, munt en komkommer geeft een frisse draai aan dit gerecht. Dat maakt deze Griekse maaltijd niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipgyros
50 gram
Biologische halfvolle yoghurt
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ zakje(s)
BBQ-rub
½ stuk(s)
Gele paprika
5 gram
Verse munt
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
½ tl
Extra vierge olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.