Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Kippendijreepjes
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Vers citroengras
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Gemberpuree
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.