Mexicaans gekruide viswraps met kool-wortelsalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicaans gekruide viswraps met kool-wortelsalade

Mexicaans gekruide viswraps met kool-wortelsalade

met mangochutney, tomaat en koriander

Deze viswraps zijn ook koud erg lekker. Dus rol wat je overhoudt vast tot een wrap, dan heb je voor morgen een snelle snack.

Labels:
Familie
Allergenen:
Mosterd
Eieren
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Koolvis

⅓ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1.5 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Witte kool en wortel

40 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

20 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)722 kcal
Energie (kJ)3020 kJ
Vetten42 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers15 g
Vezels7.6 g
Eiwitten28 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Keukenpapier
Kom
Aluminiumfolie

Instructies

Préparer le poisson
1

Préchauffez le four à 200°C. Épongez le poisson avec l'essuie-tout. Arrosez-le d'huile d'olive. Assaisonnez-le des épices mexicaines. Salez et poivrez. Enfournez le poisson 8 à 12 minutes sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé.

Couper
2

Pendant ce temps, coupez la tomate en petits dés et ciselez grossièrement la coriandre. Pressez le citron vert. Dans le bol, mélangez le chou blanc et la carotte à la mayonnaise avec 1 cc de jus de citron vert par personne. Salez et poivrez.

Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

Réchauffer les tortillas
3

Enveloppez les tortillas dans du papier aluminium et enfournez-les 2 à 3 minutes. Détachez le poisson cuit à l'aide de deux fourchettes pour le détailler en petits morceaux.

Servir
4

Dans des bols séparés, servez le coleslaw, le poisson, les dés de tomate, le chutney de mangue et la coriandre pour que chacun puisse préparer son propre wrap.