Receptontwikkelaar Sylvie: "Mijn liefde voor de combinatie zoet en hartig vind je terug in dit recept. Ik heb ervoor gekozen om de frisse garnalen, zoete mangochutney en lichtpikante Mexicaanse kruiden te combineren met romige avocado. Deze ingrediënten zorgen samen voor een mooie smaakbalans."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Avocado
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
20 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Wortel
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 ml
Olijfolie met citroen
½ tl
Witte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.