Receptontwikkelaar Chiara: "Garnalen en citroen zijn een gouden duo in de keuken en spelen de hoofdrol in dit gerecht. Ik heb ervoor gekozen om deze twee ingrediënten uit te balanceren met room. De tomaten maken van het gerecht een zoet en hartig geheel."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
125 gram
Rode kerstomaten
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 ml
Oatly kookhaver bio
(Bevat Gluten, Haver)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Weetje: Ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.
Tip: Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe om de saus wat dunner te maken.