Dit recept is geïnspireerd op locro de papa - deze van origine Zuid-Amerikaanse maaltijdsoep geef je een originele draai met garam masala en kokosmelk.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Limoen
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
⅓ zakje(s)
Garam masala
200 ml
Kokosmelk
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
50 ml
Water
¼ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Kidneybonen hebben van alle bonen het hoogste vezelgehalte. Per 100 gram bevatten ze bijna 1/3 van de ADH.