Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
¼ zakje(s)
Gele currykruiden
150 gram
Bloemkoolroosjes
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Rode peper
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout